Activiteitencommissie

Laatste nieuws

Omdat we aan het einde van vorig seizoen geen jeugdkamp konden organiseren, hebben we aan het slot van de zomervakantie gelukkig wel de kans gekregen om voor onze jeugd een spellenmorgen en zeskamp te organiseren. Onder begeleiding van de enthousiaste HS1 en met medewerking van de zon was het een geslaagde dag waarop de jeugd elkaar eindelijk weer kon ontmoeten.

Corona of niet, sinterklaas komt altijd. Niet in hoogsteigen persoon dit jaar, maar hij en zijn pieten hadden voor alle E, F en mini-F leden een grote zak met voor iedereen een setje “Rapiditas zweetbandjes” achtergelaten. Nadat de kids zich moe hadden gemaakt op een sinterklaas spellencircuit, uitgezet door de trainers, werden de pakjes  uitgedeeld.

We hebben net de kerstvakantie achter de rug waarin normaal gesproken ons veel besproken mixtoernooi wordt georganiseerd. Helaas kon ook deze activiteit niet doorgaan omdat de sporthallen weer moesten sluiten. Hopelijk kunnen we dit, in een aangepaste vorm, in het voorjaar weer organiseren.
Ook de doorgang van het jeugdkamp 2021 zal afhankelijk zijn van de ontwikkelingen in verband met corona. Allemaal duimen dat dit het aankomend Pinksterweekend wel door kan gaan!

Voor nu nog even geduld, maar we hopen jullie snel te kunnen verwelkomen op een van onze activiteiten. Wij staan te popelen om weer leuke activiteiten te organiseren met en voor jullie! 

Deel dit bericht

Laatste nieuws