Bericht van de voorzitter

Laatste nieuws

Beste mensen, 

zoals jullie kunnen zien, is er wederom een nieuwsbrief, waarvan ik hoop dat deze door jullie met genoegen gelezen zal worden.
Het zijn nog steeds hele lastige tijden voor iedereen vanwege de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande beperkingen. Maar, zoals al vele malen opgemerkt door o.a. politici, er gloort licht aan het einde van de tunnel. En dat geldt dan ook voor ons als vereniging, waarbij het doel is om samen te sporten.

Eind vorig jaar is er gevraagd om met de jeugd iets buiten te kunnen doen, wat op zich volgens de regelgeving zou kunnen en mogen. Echter, als je geen eigen veld hebt, het winterseizoen aanwezig is met vroeg donker worden, er veel regen op ons viel en de laatste tijd ook nog sneeuw en vorst, dan is buiten trainen toch niet zo’n prettige gebeurtenis. Maar ik heb de vraag uiteraard begrepen, men wil SPORTEN. Het bestuur kijkt naar wat er verantwoord is, onder de gegeven omstandigheden. Wij kiezen uiteraard voor veiligheid en gezondheid. 
Zoals het er nu naar uit ziet, zou het volgens de NHV mogelijk kunnen zijn dat vanaf eind april een alternatieve competitie gaat plaatsvinden. Met kleine poules zodat er misschien 6 à 8 keer een wedstrijd gespeeld kan worden. Wij wachten af wat er mogelijk wordt gemaakt.

Als jullie dit allemaal lezen, hebben we de Rapiditas Pub quiz achter de rug. Er waren gelukkig heel veel deelnemers die hopelijk een gezellige avond hebben gehad. Misschien is dit iets om vaker te doen, of andere dingen om de onderlinge band te versterken. Heb je voorstellen, laat het ons weten. 

Als laatste wil ik zeggen, kijk eens om je heen of je voor iemand die in een lastige situatie zit kunt helpen. Dat kan op allerlei manieren en zal zeer op prijs worden gesteld. Voor nu en de toekomst wens ik iedereen een goede gezondheid en blijf op de regels letten, die voor minder besmetting zijn bedacht. Niet om ons te plagen! Ik hoop dat we elkaar snel weer in de hallen kunnen treffen. 

Herman Wessels

Deel dit bericht

Laatste nieuws