De kantinecommissie

Laatste nieuws

Hier een berichtje van de kantinecommissie. De kantinecommissie binnen onze vereniging is verantwoordelijk voor het open houden van onze kantines. We runnen twee kantines, St. Theunis en de kantine bij sporthal Aan de Bron. Hoewel kantine Aan de Bron een iets andere insteek heeft dan St. Theunis, komt het op hetzelfde neer. Kantine open hebben tijdens onze wedstrijden en toernooien om zo onze gasten een lekker kopje koffie of thee te kunnen aanbieden.

Met vele vrijwilligers en ouders die met hun teams de kantinediensten draaien, is het heel vaak heel gezellig in St. Theunis. Vele bakcreaties gaan over de toonbank, om zodoende geld in te zamelen voor het team. Prachtig om te zien.

De kantine bij Aan de Bron bemannen we pas vanaf dit seizoen. Op tijden dat wij de sporthal huren, staat Rapiditas achter de bar, op tijden dat VC Weert de hal huurt, staat de bemanning van hun klaar voor de gasten. Dit is allemaal nieuw, maar het enthousiasme is er niet minder om. Voor het bestuur was het toch een gok, want hoe gaat het lopen? Het loopt inmiddels heel goed. Omzet is prima, veel gezelligheid en enthousiaste medewerkers. In dit verband wil ik toch wel onze Ralf noemen (met zijn Ilse) die het voortouw heeft genomen in deze. Vele uren hebben zij samen al gemaakt voor ons. Dank daarvoor!!!!

Ook wil ik bij deze aandacht vragen alvast voor het volgend seizoen, want dan willen wij dit allemaal zeker zo houden als het is en wellicht nog meer. Maar daarvoor geldt, zonder vrijwilligers geen activiteit. Dus ook hier, geef je op!!

Laten wij samen genieten van de gezelligheid in onze kantines en ervoor blijven zorgen dat deze ontmoetingsplekken de moeite waard zijn om te blijven bezoeken.

Voorzitter kantinecommissie

Herman Wessels

Deel dit bericht

Laatste nieuws