Het jubileumweekend van HV Rapiditas komt eraan!

Laatste nieuws

Samen vieren we 40 jaar HV Rapiditas

In 2024 bestaat onze vereniging 40 jaar. Verjaardagen en jubilea moet gevierd worden, en dat gaan we doen in het weekend van 1 en 2 juni! Hieronder vind je het programma, voor meer praktische informatie kun je verder lezen op de jubileumpagina (deze pagina mag je ook delen met oud-leden die dit feestje niet mogen missen)!

Meld je aan!

Let op: iedereen dient zich individueel aan te melden voor het jubileumfeest (uiterlijk 31 mei) en de familiebrunch (uiterlijk 17 mei).

Programma zaterdag 1 juni

We trappen ons jubileumweekend af met het jubileumfeest. Vanaf 19.30 uur zullen DJ Jonne en feestband Turnback & The Blazing Babes zorgen voor een onvergetelijke avond. Leden, vrijwilligers, sponsoren en oud-leden zijn van harte uitgenodigd! Aanmelden is mogelijk t/m 31 mei.

Het BosBal toernooi op zaterdag 1 juni is geannuleerd.

Programma zondag 2 juni

Op zondag 2 juni sluiten we het jubileumweekend af met een gezellige familiedag op Sportpark Boshoven. Om 11:00 uur starten we met een brunch, aanmelden hiervoor is helaas niet meer mogelijk, en vanaf 13.00 uur gaat de feesttent open voor al onze leden, vrijwilligers, sponsoren en hun gezinnen. Er zijn drankjes verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief en de jeugd kan genieten van:

  • een sportieve handbal clinic van BENE-League spelers
  • Springkussen en stormbaan
  • IJskraam


Aanmelden voor het middagprogramma is niet nodig en de toegang is gratis. 

We kijken uit naar een fantastisch weekend waarin we onze 40e verjaardag gaan vieren

Deel dit bericht

Laatste nieuws