Nieuwe bestuur stelt zich voor: Maigret Vranken

Laatste nieuws

Tijdens de ledenvergadering op 11 september 2023 is het bestuur 2023-2024 (her)kozen. Ralf Baten wordt na 6 jaar uitvoeren van het penningmeesterschap, voorzitter van onze vereniging. Maigret Vranken blijft secretaris. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe penningmeester Rolf Willekens en bestuursleden Vince Verspeek en Nikki Lenders. Het bestuur stelt zich graag aan jullie voor:

Maigret Vranken – secretaris 
Wat wordt je speerpunt van komend jaar?
‘Als eerste denk ik aan “rust”. Afgelopen jaren, samen met Ralf, waren echt te druk. Nu we met de toetreding van Nikki, Rolf en Vince weer een volwaardig bestuur hebben, hoop ik meer tijd te kunnen besteden aan de dingen die ik doe. Het maken van een door de vereniging gedragen meerjarenplan is mijn belangrijkste speerpunt komend jaar.’

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij de vereniging?
‘Ik ben met Rapiditas in aanraking gekomen toen onze oudste dochter Iris koos om te gaan handballen. Dit was in 2010. Na haar volgde ook onze dochters Noa en Maud. Op dit moment maken ze alle drie deel uit van DS1. Onze jongste dochter Lynn koos voor ervoor om te gaan hockeyen. Als gezin hebben we Rapiditas als een warm bad ervaren en er erg leuke contacten aan overgehouden. Vanzelfsprekend is, vind ik, dat je als ouder ook iets bijdraagt aan de vereniging. Handballen kan ik niet, toetreden tot het bestuur kwam op mijn pad en hiervoor heb ik dus jaren geleden ja gezegd. Daarbij is handballen een zeer interessante sport om naar te kijken, dus zie jij mij zowel bij St. Theunis als bij Aan de Bron op de tribunes.’

Waarvoor kunnen leden of ouders je benaderen?
‘Als bestuurslid hoop, en verwacht ik, dat iedereen mij overal voor benaderd. Of ik altijd een antwoord/oplossing heb, dat weet ik niet, maar dan heb ik een bestuur naast me staan waarvan ik overtuigd ben dat ik ze op mijn beurt weer kan benaderen.’

Wat wordt je speerpunt van komend jaar?
Allereerst het goede werk van mijn voorganger Ralf Baten voortzetten. Het zijn grote schoenen die gevuld moeten worden, al kan ik Ralf gelukkig nog altijd als vraagbaak inzetten.


Nog een vraag aan Maigret?
Stuur haar gerust een mail: secretaris@hvrapiditas.nl

Deel dit bericht

Laatste nieuws