Nieuwe bestuur stelt zich voor: Nikki Lenders

Laatste nieuws

Tijdens de ledenvergadering op 11 september 2023 is het bestuur 2023-2024 (her)kozen. Ralf Baten wordt na 6 jaar uitvoeren van het penningmeesterschap, voorzitter van onze vereniging. Maigret Vranken blijft secretaris. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe penningmeester Rolf Willekens en bestuursleden Vince Verspeek en Nikki Lenders. Het bestuur stelt zich graag aan jullie voor:

Nikki Lenders – bestuurslid

Wat wordt je speerpunt van komend jaar?
‘Ik vind het belangrijk dat de binnen onze mooie vereniging de neuzen dezelfde kant op gaan en het vaststellen van een gedegen samengesteld meerjarenplan is hierin volgens mij de eerste stap. Verder staat het opzetten van het scheidsrechterbeleid, het behouden en waarderen van onze huidige vrijwilligers en kijken hoe we meer vrijwilligers kunnen krijgen op mijn lijstje.’

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij de vereniging?
‘Ik ben lid vanaf 1993 en heb zelf 25 jaar gehandbald. Ik was, om maar voorzichtig te zeggen niet de meest talentvolle speler, waardoor ik naast zelf spelen andere dingen ben op gaan pakken. Om zo toch betrokken te blijven bij de mooiste sport die er bestaat. Zo ben ik al bijna 20 jaar trainer en coach van diverse teams, een jaar of 15 scheidsrechter en heb ik een aantal jaar in de Technische Afdeling gezeten.’

Waarvoor kunnen leden of ouders je benaderen?
‘Ze mogen mij met alle handbal-gerelateerde vragen benaderen. Mocht ik deze zelf niet kunnen beantwoorden, dan weet ik vast de persoon te vinden die dit wel kan.’

Deel dit bericht

Laatste nieuws