Nieuwe bestuur stelt zich voor: Ralf Baten

Laatste nieuws

Tijdens de ledenvergadering op 11 september 2023 is het bestuur 2023-2024 (her)kozen. Ralf Baten wordt na 6 jaar uitvoeren van het penningmeesterschap, voorzitter van onze vereniging. Maigret Vranken blijft secretaris. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe penningmeester Rolf Willekens en bestuursleden Vince Verspeek en Nikki Lenders. Het bestuur stelt zich graag aan jullie voor:

Ralf Baten – voorzitter
Wat wordt je speerpunt van komend jaar?
‘Als voorzitter ga ik proberen om een nieuwe wind door de vereniging te laten waaien. Hierbij krijgt de structuur van de vereniging mijn volledige aandacht. Het is belangrijk om te weten welke zaken bij welke commissies thuishoren en welke taken van een vrijwilliger worden verwacht.

Daarnaast wil ik (en velen met mij) weer het verenigingsgevoel terugkrijgen, zodat de betrokkenheid groter wordt en we meer vrijwilligers aan onze vereniging kunnen binden (en behouden). Hiervoor zijn al de eerste acties uitgezet en ik roep iedereen op om zich voor een vrijwilligerstaak te melden bij de vrijwilligerscommissie. Vele handen maken licht werk!’

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij de vereniging?
‘Mijn dochter Dedi (nu spelend in de DC2) is in 2017 begonnen met handballen bij de F-jeugd. Dat was schitterend om te zien. Zo mooi dat mijn zoon Colin (nu spelend in de HA1 en af en toe mag hij aansluiten bij HS1) in april 2017 besloot zijn voetbalcarrière (MMC Weert en Fortuna Sittard) er voor op te geven! Ik deed behoorlijk wat vrijwilligerswerk bij MMC Weert, maar heb altijd aangegeven dat ik vrijwilligerswerk doe bij de verenigingen waar mijn kinderen lid van zijn. Mijn vrijwilligerswerk bij MMC Weert is dan ook vanaf seizoen 2017-2018 gestopt. Na de ledenvergadering van september 2017 werd ik door Maigret Vranken gebeld, ik had me aangemeld voor het uitvoeren van de kascontrole en de vereniging was nog op zoek naar een penningmeester…

Wat ik ook nooit meer vergeet, is dat mijn kinderen vroegen om een keer naar een wedstrijd van de Heren 1 en Dames 1 te gaan kijken. Ik was handbal van de F- en de D-jeugd gewend, dat was al leuk, maar wat je dan meemaakt op de tribune bij een wedstrijd van de dames en heren, is bijna onbeschrijfelijk. Wat een actie, wat een snelheid! Ik raad dan ook iedereen aan om de wedstrijden in het weekend bij Aan de Bron te bezoeken en mee te genieten van deze mooie sport!’

Waarvoor kunnen leden of ouders je benaderen?
‘Afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij verschillende commissies en wisten veel leden/ouders me al te vinden. Iedereen kan bij mij terecht met alle vragen en als ik ze zelf niet kan beantwoorden, ga ik op zoek naar een antwoord!’

Heb je nog een vraag aan Ralf?
Stuur hem gerust een mail: voorzitter@hvrapiditas.nl

Deel dit bericht

Laatste nieuws