Terugblik jubileumweekend

Laatste nieuws

JayPro-155

Op 1 juni 2024 bestond HV Rapiditas 40 jaar, een mijlpaal die we niet onopgemerkt hebben laten gaan. Het weekend van afgelopen 1 en 2 juni stond volledig in het teken van feest en samenzijn met vele leden, vrijwilligers, sponsoren, oud-leden en hun families.

Jubileumfeest

Op zaterdagavond 1 juni trapten we het weekend af met een jubileumfeest in Buurthuis Moesel. Na 40 jaar Rapiditas, en daarvoor Megacles, DES’59, Quick en Weert’77, werden er heel wat herinneringen opgehaald. De foto´s uit het fotoarchief zorgden voor leuke anekdotes en er werden natuurlijk ook nieuwe kiekjes geschoten in de photo booth.

Van Atemlos durch die Nacht tot We Will Rock You, jong en oud dansten tot na middernacht. De carnavalsversie van Sweet Child ´O Mine zorgde ook nog voor een heuse polonaise. Het was een onvergetelijke avond vol muziek, oude en nieuwe herinneringen en gezelligheid. 

(De tekst gaat verder onder de foto’s)

Familiedag 

Op zondag 2 juli was er een gezellige familiedag op Sportpark Boshoven. De dag begon met een heerlijke brunch aan lange tafels in de feesttent. De rest van de dag was er voor elk wat wils; een kwis, springkussens, ijsjes, hapjes, drankjes en een handbal clinic met oranje-international en keeper Arjan Versteijnen en Bevo-speler Driek Manders. En ook deze dag kon er weer gedanst worden, want aan het einde van de middag kwam een bekende Limburgse feestzanger langs! Overal waar je keek, zag je mensen genieten van het mooie weer en elkaars gezelschap, het was een heel geslaagde dag.

We hopen dat iedereen die aanwezig was, ook zo heeft genoten én we bedanken onze vrijwilligers voor het mogelijk maken van dit weekend. Op naar het volgende jubileum!

Nog meer nagenieten?

Download de foto’s van JayPro.nl en die van onze Communicatie Commissie.

Deel dit bericht

Laatste nieuws